Bună,

Eu sunt Claudia, am 37 de ani, m-am născut și am copilărit în Târgoviște.
Locuiesc în București împreună cu soțul meu, Bogdan, și cu cele două fete Anelis și Erin.

Ador culorile, ador să aduc bucurie oamenilor și ador să pictez așadar am transformat pasiunea în business, și astfel în fiecare produs pictat vei regăsi o părticică din mine transpusă cu bucurie, emoție și o mare dorință de a aduce un zâmbet celui care îl primește!

Mi-am descoperit talentul pentru pictură absolut „întâmplător” în anul 2012 iar în 2020 am găsit curajul să renunț în totalitate la domeniul juridic în care am profesat și să mă dedic exclusiv pasiunii mele.

Sunt pasionată, pe lângă pictură, de design interior, caligrafie și broderie și sunt învățăcel într-ale ilustrației. Sunt autodidact într-ale artei, studiile mele fiind în domeniul juridic, domeniu în care am și profesat înainte să am cele două fete.

Îmi place să petrec timp cu familia mea, să călătoresc și să citesc. Sunt fascinată de numerologie și tarot, de energia din jurul nostru. Cred cu tăriei în puterea lui împreună, cred că nimic nu este întâmplător și ne atragem în jurul nostru oameni cu care rezonăm și cred în unicitatea și valoarea fiecărui om.

Sunt optimistă, găsesc întotdeauna o parte bună în orice situație și cred că dacă există pasiune orice este posibil (chiar dacă uneori pare imposibil).

Citatul meu preferat, după care mă ghidez de fiecare dată când am nevoie este „If you can dream it you can do it” de Walt Disney.

Îmi place dintotdeauna culoarea albastru și în ultimul timp în combinație cu roz și auriu.

Iubesc marea și căldură și dacă aș avea posibilitatea să dau skip iernii aș fi cea mai fericită.

Mulțumesc că faceți parte din lumea mea!

Testimonial

Stiti, exista momente pe care ai vrea sa le impartasesti cu toata lumea, iar pentru mine acesta este unul dintre ele! Cand exista oameni precum @claudiailiescu, un astfel de moment chiar este de impartasit, pentru ca talentul ei ar fi bine sa ‘atinga’ pe toata lumea si vedeti bine de ce! 😍Numai ca la ea, nu este doar despre talent, este vorba – mai ales – despre ce, cum transmite, despre ce natura umana colorata are, iar asta picteaza si condeiul, despre ce om bun este… ♥️ Daca simtiti macar putin din ce am simtit eu, atunci cand va uitati la postarea asta, va imaginati cum m-am simtit eu! 🙏🏼 Sa multumesc, nu prea stiu cum, pentru asa moment, asa gest, asa traire, asa amintire, asa recunostinta!
P.S. Pana azi, pictura de pe tricou a fost doar un simplu story postat de mine zilele trecute. De azi e un reminder, pe care il am mereu cu mine!
Ma-nclin, @claudiailiescu!!! 🙏🏼♥️🙏🏼

Simona Macovei

Testimonial

De la Claudia Iliescu nu iau doar tricouri pictate senzational, ci tot pachetul: ambalajul superb cu desene tematice si mesaje motivationale, care merg direct la inima, micile atentii si surprize care iti aduc zambetul pe buze, mesajul personalizat care-ti face inima sa cante, energia bucuriei, a frumosului si a iubirii care insoteste tot pachetul.
Este o desfatare totul, ce sa mai! 🤩💗🎉
Multumim, Claudia, pentru tot ce transmiti!
💗🙏💗

Mariana Popescu

Testimonial

Claudia, draga mea❤️
M-ai surprins în mii de feluri, de la pictura pana la atenția la detalii, la fiecare atingere, mai era un mesaj, mai era o emoție!!!
De când desfaci pachetul, te cuprinde o emoție, o vibrație înaltă, o cutie plina de frumos, simt artistic, creativitate și conexiune.
Fiecare mișcare pe care ai făcut-o atunci când scriai sau pictai sau pur și simplu împachetai acest colet, transmite emoția, dăruirea și iubirea ❤️
Mulțumesc frumos pentru cadou, pentru mesaje, pentru atenție!
Love u❤️

 

Alina P.