Metode de plată

1. Numerar (la livrare)
Pentru cei care au ales modalitatea de ridiare a comenzii de la sediul nostru se poate realiza plata în numerar la livrare.

2. Online prin card bancar (de credit sau de debit)
Plata online cu cardul este realizată folosind serviciile EuPlătesc (www.euplatesc.ro). Sunt acceptate la plată orice tip de card emis sub sigla visa sau mastercard. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții cu cardul. Pentru a efectua o plată cu card-ul trebuie să selectezi în formularul de comandă opțiunea plata card, apoi vei fi redirecționat printr-o legătura securizată pe pagina procesatorului de carduri bancare EuPlatesc. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fără spații), dată de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura ta (în funcție de card pot lipsi). Indiferent dacă cardul este atașat unui cont în valuta sau în lei, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii care a emis cardul. Te rugăm să nu închizi browser-ul în timp ce apare mesajul processing sau până nu se afișează factura proforma deoarece nu vei ști dacă comandă a fost acceptată. Claudiailiescu.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

Livrare și cost transport (cu TVA)

  • Livrare prin Fan Curier cost: București 20 lei
  • Alte localități din țară: 25 lei *
  • Ridicare personală București
* Excepție fac livrările către localitățile aflate in afara ariei de acoperire Fan Curier, localități pentru care se percep costuri suplimetare pentru  kilometrii exteriori și colete care depăseșc 1 kg.