Claudiailiescu.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către claudiailiescu.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

De asemenea, informațiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de către claudiailiescu.ro pentru inițierea de statistici demografice și de marketing despre clienții site-ului www.claudiailiescu.ro, în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite acestora, respectând prevederile legilor în vigoare.

Claudiailiescu.ro nu încurajează spam-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului www.claudiailiescu.ro. De asemenea, claudiailiescu.ro nu divulga datele dvs. Personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens.

Datele dvs. personale vor putea fi transmise numai autorităților în drept sa verifice tranzacțiile comerciale sau altor verificări legale, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Elis Adviser SRL este societatea deținătoare a web siteului www.claudiailiescu.ro.

Elis Adviser SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Elis Adviser SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Furnizarea datelor personale catre Elis Adviser SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisa în baza de date prin e-mail la adresa contact@claudiailiescu.ro.

Date de identificare deținător:
www.claudiailiescu.ro
Str. Codrii Neamțului 5-7, București
Elis Adviser SRL
CUI 35228398
J40/13949/2015