TERMENI SI CONDITII

Bine ai venit pe claudiailiescu.ro. Te rog să citesti cu atenție termenii și condițiile înainte de a utiliza sau obține orice servicii, informații sau materiale din cadrul acestui site.

Site-ul claudiailiescu.ro este proprietatea societații Elis Adviser SRL și prezinta serviciile oferite și activitatea derulata de catre Claudia Iliescu.

Prin accesarea site-ului www.claudiailiescu.ro  acceptați în mod expres și neechivoc Termenii si Condițiile site-ului.

Claudiailiescu.ro își rezerva dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.claudiailiescu.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesara vreo notificare prealabila către utilizatori în acest sens.

 

DEFINITII

VANZATOR – Elis Adviser SRL  înregistrata la Registrul Comertului sub J40/13949/2015 avand CUI 35228398

SITE – Domeniul www.claudiailiescu.ro si subdomeniile acestuia.

CLIENT – Persoană fizică care are calitatea de utilizator al site-ului, și care a plasat cel puțin o comandă pe site.

CONT– sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail și o parola care permite Cumparatorului efectuarea si transmiterea Comenzii și care contine informații despre Cumparator

CUMPARATOR – persoana fizica sau persoana juridica care iși face un Cont in Site și efectueaza o Comanda

UTILIZATOR – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele sfecificate in sectiunea Termeni si Condiții.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator și Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului, intentia sa de a achizitiona produsele de pe site.

CONTRACT– reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

CAMPANIE – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

PRODUS – orice bun prezentat pe site ce poate face obiectul tranzactiei intre Vanzator si Cumparator și care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat

CONTINUT

 • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
 • informații legate de Produsele și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
 • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.

DOCUMENT – prezentele Termene si Conditii.

NEWSLETTER – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra produselor și/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre claudiailiescu.ro , Cumparatorului, indiferent de modalitatea de livrare.

 

OBIECTUL CONTRACTULUI

Documentul stabilește termenii și condițiile de utilizare ale Siteului/Conținutului/Serviciului de către Utilizator sau Client, în cazul în care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între claudiailiescu.ro și acesta.

Folosirea, inclusiv dar nelimitându-se la accesarea, vizitarea și vizualizarea Conținutului/Serviciului, implică aderarea Utilizatorului sau Clientului la prezentele termeni și condiții în afară de cazul în care conținutul respectiv nu are condiții de folosire distinct formulate.

CONDITII GENERALE

Pentru accesarea site-ului, respectiv secțiunile de prezentare, nu este necesară înregistrarea Utilizatorilor.

Înregistrarea Utilizatorului este obligatorie numai în cazul în care acesta se înscrie pentru primirea periodică a unui newsletter sau pentru înscrierea în vederea participării la un eveniment sau pentru achiziția unui produs.

Prin accesarea site-ului şi a serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza că oferă deținătorului site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informațiile furnizate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria raspundere a acestora.

Prin folosirea Siteului / Conținutului / Serviciului, Utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse Siteului, Conținutului, Serviciului, claudiailiescu.ro sau oricărui terț cu care claudiailiescu.ro are încheiate contracte, în conformitate cu legislația româna în vigoare.

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (poștă electronică, apel telefonic, SMS) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail sau sms).

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

 

ACCESUL LA INFORMATIILE CONTINUTE DE SITE

Claudiailiescu.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor claudiailiescu.ro, fără acordul scris al acesteia.

Claudiailiescu.ro garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Claudiailiescu.ro nu își asuma însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.claudiailiescu.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, www.claudiailiescu.ro nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

Claudiailiescu.ro nu garantează ca descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Claudiailiescu.ro nu își asuma responsabilitatea și nu poate fi făcut responsabil pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site, produse pentru care claudiailiescu.ro nu oferă nici o garanție, expresa sau implicita. Claudiailiescu.ro nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabila în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate.

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in „Definitii generale”, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia, reprezentari stilizate, simboluri comerciale,  prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva www.claudiailiescu.ro.

Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de Claudia Iliescu, decat cu acordul scris al Claudia Iliescu.

Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

In cazul in care www.claudiailiescu.ro confera Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea www.claudiailiescu.ro pentru respectivul Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea www.claudiailiescu.ro si/sau al angajatului/prepusului www.claudiailiescu.ro  care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa.

GARANTII, TRANSFERUL PROPRIETATII

Toate produsele comercializate de catre claudiailiescu.ro  sunt noi si beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propria raspundere. Fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut (culoare, accesorii, aspect, etc.) si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului.

Proprietatea asupra produselor  va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda.

NEWSLETTER

claudiailiescu.ro are dreptul sa trimita clientilor e-mailuri de marketing cu consimtamantul acestora. Aceasta forma specifica de consimtamant trebuie data in mod liber, informata specific si precis. E-mailurile de marketing contin informatii pe care le consideram interesante pentru cliente, colectii noi, promotii si oferte de ultima ora legate de produsele si serviciile noastre.

Newsletterele claudiailiescu.ro  sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de claudiailiescu.ro . Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care Cumparatorul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea Newsletter-elor. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Cumparator poate fi modificata in orice moment, prin contactarea claudiailiescu.ro   in acest sens.

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului claudiailiescu.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația românească și internațională.

Renuntarea la primirea Newsletter-ului nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea următoare. Claudiailiescu.ro deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonații newsletter-ului claudiailiescu.ro  pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului claudiailiescu.ro  mesajele comerciale, se consideră că au fost informați în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, claudiailiescu.ro  nu poate fi făcută răspunzătoare sub nicio formă de acțiunile abonaților săi.

Claudiailiescu.ro  își rezervă dreptul de a selecționa Utilizatorii sau Clienții care și-au exprimat dorința de a primi newslettere și/sau alerte către care va trimite astfel de notificări, cât și dreptul de a elimina din baza sa de date orice Utilizator sau Client, fără nici un angajament ulterior din partea claudiailiescu.ro .

Elis Adviser SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Elis Adviser SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale către Elis Adviser SRL nu implica obligativitate din partea utilizatorilor iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea ștergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de către persoana înscrisa în baza de date prin email la adresa contact@claudiailiescu

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Produse și servicii

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin intermediul telefonului afisat pe site sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Claudiailiescu.ro  poate publica pe site informații despre produse, servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care claudiailiescu.ro  are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă și în limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Produsele comercializate prin intermediul claudiailiescu.ro sunt noi și în momentul livrării sunt însoțite documentele necesare care să ateste achiziționarea produselor/serviciilor de către Client, conform legislației în vigoare.

Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv, claudiailiescu.ro  își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă.

Prețurile sunt exprimate în LEI (RON) și nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe site. Compania nu este plătitoare de TVA. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel stabilit de claudiailiescu.ro  în momentul confirmării comenzii ca fiind comandă fermă.

În ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site prețuri greșite, stabilite în mod eronat de către aplicația noastră informatică. În aceste condiții, întotdeauna se consideră preț final cel acceptat de către client în cadrul discuțiilor purtate cu consultanții de vânzări claudiailiescu.ro  . Dacă prețul real al produsului este mai ridicat decât prețul afișat pe site, vi se va comunica pretul corect, dumneavoastră fiind îndreptățit să refuzați comanda respectivă. În cazul în care prețul real este mai mic decât prețul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat prețul în avans, diferența va fi returnată după cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

claudiailiescu.ro  nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site, informația, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, produsele de pe site precum și potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres ca folosirea acestui site și cumpărarea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). În descrierea produselor și/sau serviciilor, claudiailiescu.ro  își rezervă dreptul de a utiliza și alte produse (accesorii etc.) care pot să nu fie incluse în costurile produselor respective.

COMANDA ONLINE

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site, prin adăugarea produsului/produselor dorite în coșul de cumpărături, urmând a finaliza comanda efectuând plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc pozitiv pentru acesta. Adăugarea unui produs în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine rezervarea automată a acestuia.

Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii, denumită în cadrul acestui document și comandă emisă.

Prin finalizarea comenzii, Clientul consimte că reprezentantul claudiailiescu.ro  poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de claudiailiescu.ro  și prevăzut în cadrul prezentului Document, în orice situație în care este necesară contactarea Clientului.

claudiailiescu.ro  poate denunța unilateral comanda efectuată de către Client, în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părti față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese.

Clientul poate renunța la o comandă efectuată, atunci când este contactat.

Detaliile de livrare a produselor incluzând dar nelimitându-se la timpul necesar livrării nu constituie o obligație contractuală din partea claudiailiescu.ro , fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciată în orice mod de pe urma încălcării acestora.

În cazul în care un Client își modifică datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile în derulare existente la acel moment, își păstrează datele definite/acceptate de către Client înainte de momentul modificării, luându-se în considerare, pentru livrare și contact, noile date modificate corespunzător.

COMANDA TELEFONICA

Clientul / Utilizatorul claudiailiescu.ro  poate efectua comenzi telefonice la numarul de telefon afișat pe site, urmand apoi confirmarea comenzii printr-un email.

POLITICA DE PRETURI

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte. Claudiailiescu.ro va putea desfășura orice campanie promoționala referitor la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către claudiailiescu.ro.

Pretul produselor este stabilit in functie de complexitatea modelului pictat precum si de produsul ales ce urmaza a fi pictat, astfel pretul unui tricou va fi diferit de pretul unui hanorac, al unei geci sau al unui accesoriu, chiar pentru aceasi model.

PERSONALIZAREA PRODUSELOR

Daca produsele nu sunt disponibile in stoc (comezile personalizate), ele sunt realizate individualizat pentru fiecare din clientii nostri online. De aceea poate dura intre 5 – 15 zile lucratoare pentru a realiza produsele in atelierul nostru. La acestea va rugam sa luati in calcul (sa adaugati) si durata expeditiei.

Daca Cumparatorul doreste  personalizarea unui podus cu un model/desen care nu exista expus pe site, acesta poate trimite imaginea dorita pe email la contact@claudiailiescu.ro ,  cumparatorul urmand sa primeasca un raspuns referitor la posibilitatea executari modelului ales, perioada de executie si costul produsului ce urmeaza a fi personalizat.

In situatia in care Cumparatorul isi doreste un produs pictat insa nu stie exact ce model acesta poate trimite un email la contact@claudiailiescu.ro cu un hobby, un citat motivational sau orice idée c ear putea fi transformata intr-o imagine.

Pictura se realizeaza in general pe tricouri albe insa daca Cumparatorul doreste o alta culoare si modelul ales se potriveste, in situatia in care culoarea dorita poate fi achizitionata cu siguranta se va lua in considerare acest lucru.

 

LIVRAREA

Livrarea către Client a produselor/serviciilor achiziționate este efectuată prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid prelucrează date cu caracter personal ale Clientului claudiailiescu.ro , exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achiziționate de aceștia de pe site-ul companiei și numai cu respectarea întocmai a prezentului document Termeni și Condiții. De asemenea, terții parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatați pentru îndeplinirea serviciilor de transport, care procesează date cu caracter personal ale Clienților claudiailiescu.ro, sunt ținuți la respectarea întocmai a termenilor și condițiilor legii cu privire la siguranța prelucrării datelor cu caracter personal și a prezentului document Termeni și Condiții. În acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clienții claudiailiescu.ro  prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) în limitele și în scopul prevăzut în prezentul articol.

Livrările se vor efectua, în medie, în 3-5 zile lucrătoare de la data confirmării plasării comenzii, pentru produsele aflate pe stoc. În cazul în care produsul va fi livrat cu depășirea termenului susmenționat, claudiailiescu.ro  va informa Clientul prin e-mail sau telefonic.

Vanzatorul va efectua livrarea produselor numai pe teritoriul Romaniei. Pentru localitatile in care  nu livreaza compania de curierat,  livrarea se va face conform tarifelor practicate de catre aceasta.

Tarifele pentru livrare sunt urmatoarele:

Livrare in Bucuresti  – 20 lei;

Livrare in alte locatitati nationale  – 25 lei (exceptie facand livrarile catre localitatile aflate in afara ariei de acoperire a firmei de curierat cu care colabreaza Vanzatorul, localitati pentru care se percep costuri suplimentare pentru kilometrii exterior si colete care depasesc 1 km).

Predare personala in bucuresti la adresa atelierului  – 0 lei

Livrare gratuita – nu se percept taxe de livrare pentru cumparaturi mai mari de 500 lei.

PROCEDURA DE RETURNARE PRODUSE

Returnarea produselor – Achiziții persoane fizice

Conform Ordonanței de Urgența Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:
Aveți dreptul de a va retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira după 14 zile începând de la ziua la care intrați dumneavoastră sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizica a produsului. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați  cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract, utilizând declarația de retur  ce va fi completata si transmisa prin email la contact@claudiailiescu.ro

Condiții generale pentru retur

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).  Se accepta doar returul produselor fara defecte, aflate in starea lor initiala, care nu au fost purtate, deteriorate sau spalate, cu toate etichetele aplicate/atasate si impachetate in ambalajul lor original. Recomandam tuturor clientilor sa verifice articolele de imbracaminte cu atentie la primire, inainte de a indeparta orice eticheta atasata.
Produsul returnat trebuie să fie însoțit de certificatul de garanție în original, dacă acesta a insotit produsul.
În cazul în care produsul returnat prezintă ambalaj deteriorat sau incomplet, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, accesorii lipsa, certificate de garanție lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata după evaluarea prejudiciilor aduse. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanța, aplicându-se definițiile cuprinse în O.U.G Nr.34/2014.
În cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului și înregistrarea de comenzi noi.
În cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de către cumpărător.
Cumparatorul este responsabil  în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționarii produselor.
În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: Unii consumatori își exercita dreptul de retragere după ce au utilizat bunurile într-o măsura care depășește limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a bunurilor. Pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le mânuiască și sa le inspecteze în același mod în care i s-ar permite sa-o facă într-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de îmbrăcăminte, nu sa îl poarte. Prin urmare, în timpul perioadei de retragere, consumatorul ar trebui sa mânuiască și sa inspecteze bunurile cu grija necesara

Consecințele retragerii
Dacă va retrageți, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastră, excluzand costurile livrării, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeași modalitate de plata ca și cea folosită pentru tranzacția inițiala.
Expediați produsele cu o firma de curierat sau înmânați-le direct noua, Elis Adviser SRL (www.claudiailiescu.ro), Str. Codrii Neamțului 5-7, București, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebuia sa suportați costul direct al returnării produselor. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționarea produselor.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificați în scris acest lucru la adresa de email contact@claudiailiescu.ro, completand formularul de retur Descarcă formularul de retur (fișier PDF). Numai cererile scrise se vor lua în considerare. Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte (defecte, aflate in starea lor initiala, care nu au fost purtate, deteriorate sau spalate, cu toate etichetele aplicate/atasate si impachetate in ambalajul lor original, accesoriile aferente și produsele cadou-bonus (exact ca în momentul recepționării). Produsul va fi returnat împreuna cu o copie de pe factura de achiziție și certificatul de garanție în original (în cazul în care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta). Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul Elis Adviser SRL sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de către client.

Returnarea produselor – Achiziții persoane juridice

În cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociaților, organizaților, societăților etc care sunt înregistrate în baza unui cod fiscal), perioada de returnare este de 5 zile calendaristice (returnarea fizica a produselor se va face în maxim 3 zile calendaristice de la confirmarea returnării) iar perioada maxima de returnare a banilor este de 30 de zile. Costurile aferente returnării vor fi suportate de către Client.

Nu se pot returna următoarele categorii de produse:

 • Produse care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, sau care nu respecta termenii de garanție
 • Produse care nu respecta termenii certificatului de garanție
 • Produse aduse pe comenzi special
 • Produse primite cadou la alte produse decât cu condiția unei noi achiziții.
 • Produse personalizate.

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clienților prin curierat rapid. Comenzile care au fost ridicate de la sediul Elis Adviser SRL sau transportate de firma noastră direct la clienți prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comerț la distanță, ci vânzare prin magazine specializate, întrucat pot fi vizualizate, verificate și acceptate personal, ca fiind corespunzătoare cu scopul și nevoile clientului.

Produsul returnat nu trebuie să fie deteriorat, sa nu conțină urme de utilizare, să fie returnat în ambalajul sau original cu toate accesoriile și etichetele intacte și sa aibă asupra sa toate documentele (factura, garanția) însoțitoare cu care a fost expediat de www.claudiailiescu.ro. Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm să ne contactați pe email sau la numarul de telefon afișat pe site.

Pentru informatii suplimentare despre RETURURI va rugam sa ne contactati la contact@claudiailiescu.ro

ATENȚIE! Produsele customizate sau personalizate la comanda NU SE POT RETURNA.

Se considera personalizare orice produs pictat care nu se afla in stoc si va fi pictat special pentru tine, chiar daca modelul este unul prezentat pe site.

Conform capitolul II / art.10 din Ordonanţă nr. 130/2000 din 31/08/2000 cu actualizare  la data de 27/12/2008 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă, produsele lucrate de Claudia Iliescu după cerințele de personalizare și customizare venite din partea clienților nu se pot returna.

Pentru returnarea produselor dvs., descărcați formularul aflat mai jos și apoi trimiteți formularul completat la adresa de email contact@claudiailiescu.ro.

Descarcă formularul de retur (fișier PDF)

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la contact@claudiailiescu.ro

FRAUDA

Claudiailiescu.ro nu solicită Clienților sau Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS etc.) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul / Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru divulgarea către orice terț, a datelor sale confidențiale.

Claudiailiescu.ro declină orice responsabilitate în situația în care un Utilizator/Client ar fi/este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este/reprezintă interesele claudiailiescu.ro.

Clientul sau Utilizatorul va informa claudiailiescu.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

Claudiailiescu.ro nu promovează SPAM-ul. Orice Utilizator/Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

Comunicările realizate de către claudiailiescu.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanță (i.e. e-mail) conțin datele de identificare complete și conforme ale expeditorului sau legături către acestea, la data transmiterii conținutului.

Următoarele scopuri, odată atinse, vor fi considerate tentativă de fraudare a Siteului / Conținutului și/sau al claudiailiescu.ro, aceasta din urmă rezervându-și dreptul de a pune în mișcare urmărirea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat să, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

 • De a accesa datele de orice tip ale altui Utilizator / Client prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă.
 • De a altera sau de a modifica conținutul Siteului sau orice corespondență expediată prin orice modalitate de către claudiailiescu.ro către Utilizator / Client.
 • De a afecta performanțele serverului /
 • De a accesa sau de a divulga oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, conținutul expediat prin orice mijloc de către claudiailiescu.ro către Utilizator / Client atunci când acesta nu este destinatarul legitim al conținutului.

 

LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII

Claudiailiescu.ro nu poate fi ținută responsabilă în nici un fel în fața niciunui Utilizator / Client care utilizează Site-ul sau Conținutul, altfel decât în limita articolelor ce constituie Termeni și Condiții.

În cazul în care un Utilizator / Client consideră că un Conținut expediat prin orice mijloc de către Claudiailiescu.ro violează drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate să contacteze pentru detalii claudiailiescu.ro, conform detaliilor de contact, astfel încât claudiailiescu.ro să poată lua o decizie în cunoștință de cauză.

Claudiailiescu.ro nu garantează Utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu, în lipsa înregistrării de către acesta din urmă prin parcurgerea etapelor de înregistrare de pe site, și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial și/sau integral conținutul, de a reproduce parțial sau integral conținutul, de a copia, sau de a exploata orice conținut în orice altă manieră, sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are și/sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al claudiailiescu.ro.

Claudiailiescu.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături din conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acestora.

Claudiailiescu.ro este exonerată de orice vină în cazul utilizării siteurilor și/sau al conținutului transmis către Utilizator sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al claudiailiescu.ro, atunci când această utilizare a conținutului poate produce pagube de orice natură Utilizatorului, Clientului și/sau oricărui terț implicat în acest transfer de Conținut.

Claudiailiescu.ro nu oferă niciun fel de garanții directe sau indirecte ca:

 • Serviciul va fi potrivit cerințelor clientului;
 • Serviciul va fi neîntrerupt, sigur sau fără erori de orice fel;
 • Produsele/serviciile obținute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerințelor sau așteptărilor clientului.

Răspunderea claudiailiescu.ro faţă de Client nu va fi angajată în niciun caz, nici pe tărâmul răspunderii delictuale, nici pe al celei contractuale: (a) pentru o sumă care depăşeşte totalul facturilor plătite de Client către claudiailiescu.ro conform comenzilor livrate; sau (b) pentru nicio pierdere indirectă, beneficiu nerealizat, sau pentru o daună similară în legătură cu sau determinată de serviciile sau produsele livrate, cu excepţia situaţiei în care şi în măsura în care se determină că dauna s-a produs ca urmare a unui comportament deliberat inadecvat sau a unor acte frauduloase ale claudiailiescu.ro în legătură cu serviciile sau produsele în cauză.

În limita prevederilor Termeni și Condiții, operatorii, administratorii și/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o formă responsabili pentru relațiile sau consecințele acestora rezultând din, dar nelimitându-se la, achiziții, oferte speciale, promoții, promovări, sau oricare alt tip de relație / legătură / tranzacție / colaborare / etc. care pot apărea între client sau Utilizator și oricare dintre cei care își fac promovare directă sau indirectă prin intermediul siteului.

Materialele de promovare (incluzând dar nelimitându-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecărei campanii pe site și/sau pe pagina de Facebook si Instagram a companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fără ca utilizarea bannere-lor a fi interpretată ca fiind o obligație asumată de claudiailiescu.ro de a deține efectiv în stoc pentru scopuri de comerț, produsele ce apar sau pot să apară în cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe site, având indicate prețul de vânzare și caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale companiei (sunt disponibile pentru vânzare).

SUGESTII ȘI RECLAMAȚII

În cazul în care există întrebări sau sugestii în legătură cu claudiailiescu.ro, va rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0723723445, de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00, sau prin email la contact@claudiailiescu.ro.

Orice comentarii, întrebări, feedback, idei, sugestii sau alte comunicări sau informații despre sau referitoare la site-ul www.claudiailiescu.ro, funcționalitatea sau îmbunătățirea acestuia vor deveni și rămâne proprietatea SC ELIS ADVISER SRL, de la data transmiterii acestora către claudiailiscu.ro, pe orice cale de comunicare.

FORTA MAJORA

Exceptând cazurile în care nu au prevăzut în mod expres altfel, nici una din părțile unui contract încheiat, care este încă în derulare, nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial, a oricăreia din obligațiile care îi incumbă în baza contractului, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de un eveniment de forță majoră.

Partea sau reprezentantul legal al părții care invocă evenimentul mai sus menționat, va aduce la cunoștință celeilalte, imediat și în mod complet, producerea acestuia și să ia orice măsuri care-i stau la dispoziție în vederea limitării consecințelor respectivului eveniment.

Partea sau reprezentantul legal al părții care invocă evenimentul mai sus menționat este exonerat de la această obligație numai în cazul în care evenimentul o împiedică să o ducă la bun sfârșit.

Dacă, în termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a acestui contract, fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Partea care invocă evenimentul de forță majoră trebuie să facă dovada imposibilității executării obligațiilor în termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

DISPOZIȚII FINALE

Claudiailiescu.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului / structurii acestuia / serviciului precum și orice conținut fără notificare prealabilă a Utilizatorului sau Clientului.

În limita prevederilor Termeni și Condiții, claudiailiescuro  nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări etc., care nu sunt făcute de către administratorul site-ului.

Claudiailiescu.ro își rezervă dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natură și/sau legături pe oricare pagină a site-ului, cu respectarea legislației în vigoare.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

LITIGII

Partile au convenit ca toate neînțelegerile privind încălcarea prezentului Act reprezenând “Termeni și Condiții “ sau rezultate din interpretarea sau executarea acestora sa fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile se vor adresa instantelor judecătorești competente din București.

 

Iti multumesc ca esti aici!